Vállalkozásunk missziója, hogy folyamatos innovációval, minőségi alapanyagokból kiváló minőségű fagyasztott sütőipari termékeket hozzunk létre és kínáljunk széles tömegek részére. Fagyasztott pékáru kínálatunk rendkívül széles körű, a szendvics alapoktól a sós-, és édes leveles termékeken, valamint egyéb töltött finom pékárukon át, az egyedi termék-különlegességekig rendelkezünk termékvariációkkal.
Azt gondoljuk, hogy akkor tud hiteles maradni egy cég a piacon, ha vannak olyan értéke, amelyek szilárd alapot nyújtanak a működéshez.


Alapértékeink a következők:

  • Minőségre való folyamatos és kérlelhetetlen törekvés (minőségi alapanyagok beszerzése kontrollált beszállítókon keresztül, magas szintű minőségbiztosítási sztenderdek alkalmazása)
  • Az újdonság folyamatos kutatása, alapértéknek tekintjük a piacon még nem létező termékek és technológiák bevezetésére való törekvésünket
  • Egészségtudatos táplálkozás támogatása
  • Rugalmas és speciális, egyedi igényeket is kielégítő fejlesztői attitűd
  • Transzparencia (az alapanyagtól a késztermékig)
  • Az autentikus technológiák megtartása (Nem cél minden szinten túl növelni a produktivitást akár a termékminőség kárára is, hagyományos technológiák megtartása)


Vállalkozásunk szakmai gyökereit a ’90-es évek elején a jelenlegi telephelyünkön családi vállalkozásunk részeként alapított sütőüzemünknél találjuk. Összességében 22 éves sütőipari tapasztalattal rendelkezünk és 9 éve dolgozunk fagyasztott technológiával.
A telephelyünkön megvalósított 2014-15-ös beruházás eredményeképpen egy modern, gépesített üzem áll rendelkezésünkre, hogy termékeink magasszintű minőségbiztosítási elvek betartásával készülhessenek. Az IFS szabvány előírásai alapján kialakított új üzemünk tökéletes infrastrukturális keretet biztosít céljaink megvalósításához.
Cégcsoportunk másik tagja a Pr1mer nagy tapasztalattal rendelkező friss pékáru gyártó és forgalmazó cég. A Pék-Air és a Pr1mer partneri együttműködése által képesek vagyunk egyedülállóan rugalmas és komplex szolgáltatást nyújtani a piacon – friss és fagyasztott pékáruk széles választékával. A legfontosabb cél minden esetben a vevői igényekre szabható, optimális szolgáltatói megoldás, a Pék-Air által szállított fagyasztott pékáru és a Pr1mer által szállított friss pékáru megfelelő kombinációjával.