Feltöltés alatt...

Authentic
Authentic

A Pék-Air Authentic márkanév prémium termékeink csoportjának megnevezését szolgálja. Az Authentic kategóriába tartozó termékek fejlesztésénél kizárólag egy célunk volt: a lehető legmagasabb minőség elérésével igazi, autentikus termékek megalkotása.

Leveles termékek
Leveles termékek

Kiemelt termékcsoportunkban nagyon széles skálán kínálunk termékeket. Egyrészt megtalálható a kínálatunkban a hagyományos hazai íz,- és formavilággal rendelkező alaptermékek. Másrészt újszerű töltelékkel és innovatív formában elkészített termékek is részei a portfóliónak.

Croissant-ok
Croissant-ok

Croissant kínálatunk kialakításakor a következő szempontokat tekintettük elsődleges fontosságúnak: klasszikus, leveles szerkezet és autentikus gyártási technológia.

Egyéb finompékáru
Egyéb finompékáru

Törekedtünk rá, hogy minden esetben telitalálat legyen a töltelék és a tészta megfelelő párosítása és a helyes arányok beállítása.

Baguettek, szendvicsalapok
Baguettek, szendvicsalapok

Baguettek és egyéb szendvicsalapok nagyon széles választékát kínáljuk.

Pogácsák, hamburgerek, lepények
Pogácsák, hamburgerek, lepények

Pogácsáinkat a vevői igények rugalmas kiszolgálása miatt négyféle ízben, kétféle méretben forgalmazzuk.

Pizzák, focacciák
Pizzák, focacciák

Kínálatunk sokféle méretben tartalmaz termékvariációkat, így megtalálható a kör alakú kis pizzától kezdve, a hagyományos méretű nagyobb pizzák is.

Mini termékek
Mini termékek

Változatos mini termékeinket legfőképpen rendezvények látványos szendvicsalapjának, illetve a szállodai vendéglátás számára alkottuk meg.

Mediterrán különlegességek
Mediterrán különlegességek

Ezeket a termékeket munkaigényes, nagyon pontosan betartott gyártási technológiával készítjük.

Egészségtudatos termékek
Egészségtudatos termékek

Ebben a csoportban olyan termékek szerepelnek, amelyek kifejezetten egészségtudatos és a különböző reform táplálkozási irányzatok valamelyikét követő fogyasztók igényeinek kielégítésére jöttek létre.